TÜBA Asosiye Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bulut, Trakya Üniversitesi'nde “Osmanlı İktisat ve Medeniyeti” Başlıklı Konferans Verdi

TÜBA Asosiye Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bulut, Trakya Üniversitesi'nde “Osmanlı İktisat ve Medeniyeti” Başlıklı Konferans Verdi

TÜBA Asosiye Üyesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, Trakya Üniversitesi ve TÜBA’nın ortaklaşa düzenlediği, “Osmanlı İktisat ve Medeniyeti” konulu konferansa katılarak konuşma yaptı. Prof. Dr. Mehmet Bulut Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büyük Konferans Salonu’nda, Osmanlı Devleti’nin ‘iktisat yapısı ve medeniyeti’ hakkında akademisyen ve öğrencilerden oluşan bir topluluk karşısında gerçekleştirdiği konferansta, konu hakkında kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Konferans’ın ardından Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük’ü ziyaret eden Prof. Dr. Mehmet Bulut, üniversitelerarası işbirliklerinin geliştirilmesinin önemini vurguladı. Ziyarette TÜBA Konsey Üyesi ve TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu da hazır bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Bulut Edirne gezisi kapsamında, Edirne İmam Hatip Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Prof. Dr. Bulut, son olarak Hasan Sezai İlim ve İrfan Vakfı’nı ziyaret ederek, yöneticiler ile bir araya geldi.

İlgili Fotoğraflar