Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çin Mühendislik Akademisi Heyeti TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ı Ziyaret Etti

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çin Mühendislik Akademisi Heyeti TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ı Ziyaret Etti

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çin Mühendislik Akademisi heyeti, 05 Ağustos 2014’te TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Yu Hongyang ile Çin Mühendislik Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. XIE Ke-chang, Çin Mühendislik Akademisi Üyesi ve Çin Okyanus Petrol Mühendislik Ltd. Co. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. ZHOU Shouwei, Tsinghua Üniversitesi Termal Enerji Mühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. LI Zheng, Taiyuan Teknik Üniversitesi Kömür Kimya ve Mühendislik Enstitüsü Prof. Dr. LI Wenying, Çin Mühendislik Akademisi Uluslararası İşbirliği Müdür Yardımcısı KANG Jincheng, Shenhua Holding Araştırmalar Enstitüsü Başkan Yardımcısı LIU Ke’den oluşan heyetin ziyareti esnasında gerçekleştirilen görüşmelerde; akademiler arası faaliyetler, ikili işbirliği ve ortak faaliyet imkanları konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyetle birlikte gerçekleştirilen toplantıda TÜBA Konsey Üyesi Prof. Dr. Tayfun Özçelik, TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, TÜBA Asli Üyesi ve TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu ile TÜBA Başkan Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Kaya da yer aldılar.


İlgili Fotoğraflar