TÜBA’dan “Yem ve Kırmızı Et Sempozyumu”

TÜBA ve Ahi Evran Üniversitesi iş birliği ile; tüm paydaşları bir araya getirerek protein, mineral maddeler ve B grubu vitaminlerince zengin bir besin kaynağı olan kırmızı etin üretiminde temel sorunlar, yeterli, kaliteli ve ucuz et üretiminde yemin önemi ile etin insan sağlığındaki önemi gibi konuları ele alarak çözüm önerileri oluşturmak amacıyla TÜBA-Gıda ve Beslenme Çalışma Grubu’nca düzenlenen “Yem ve Kırmızı Et Sempozyumu” 29-31 Mart 2018 tarihinde Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sempozyum’a katılım ücretsiz ve ilgilenen herkese açıktır.

TÜBA’dan “Yem ve Kırmızı Et Sempozyumu”