English
 
Duyurular
TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu “Organik Ürünler ve Sağlık” TÜBA Akademi Konferansı: Prof. Dr. Tuncay Taymaz’dan “Türkiye’nin Kırıkları- Deprem-Tsunami Oluşumları ve Anadolu'nun Yeraltı Görüntüleri” TÜBA VI. Uygulamalı Bilim Eğitimi Kursu Samsun’da TÜBA-Enerji Çalışma Grubu’ndan İki Ayrı Çalıştay TÜBA 51. Genel Kurulu 17 Haziran’da… TÜBA Akademi Konferansı: Prof. Dr. İsmail Koyuncu’dan “Türkiye’de Lisansüstü Eğitim: Mevcut Durum ve Yapılması Gerekenler” TÜBA Akademi Konferansı: Güney Kore Türkiye Büyükelçisi Dr. Cho Yun-soo’dan “Güney Kore – Türkiye: Geçmişi, Bugünü ve Geleceği” TÜBA Akademi Konferansı: Doç. Dr. Saime Özçürümez ve Doç. Dr. Murat Erdoğan’dan “Uluslararası Koruma, Zorunlu Göç ve Topluma Uyum” TÜBA Akademi Konferansı: Prof. Dr. Ercan Öztemel’den “Endüstri 4.0 ve Toplumsal Dönüşüm Üzerindeki Etkileri” TÜBA Akademi Konferansı: Prof. Dr. Ali Sınağ “Yeni Bir Biyokütle Dönüşüm Yöntemi: Hidrotermal Karbonizasyon (HTC)”
TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu “Organik Ürünler ve Sağlık”
Tarih: 12 EKİM 2017  Okunma Sayısı: 1342

TÜBA-Gıda Beslenme Grubu tarafından; tüm paydaşları bir araya getirerek Türkiye’de gıda güvenliği kapsamında organik ürün tanımını gerçek anlamda toplumun bilgisine sunmak ve bu konuda var olan yanlış algıların önüne geçmek amacıyla düzenlenen Gıda Güvenliği Sempozyumu “Organik Ürünler ve Sağlık”, 12-14 Ekim 2017 tarihinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu Sempozyum’a son başvuru tarihi 29 Eylül 2017’dir. Başvuru sahiplerinin belirtilen tarihe kadar kurum/üniversite bilgilerini içeren e-postayı gokcen.oral@tuba.gov.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu Programı

TÜBA - TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ Piyade Sokak No: 27,
06690 Çankaya - ANKARA
(312) 442 29 03 (pbx)
(312) 442 72 36 | 442 23 58 | 442 64 91
Bizden haber almak için e-posta adresinizi giriniz. Gönder
© 2013 TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ. Her hakkı saklıdır.